Kinderfeestje

DSC02473-225x300

Bij mij kun je terecht voor een kunstzinnig, creatief kinderfeest. In 3 uur tijd heeft elk kind een eigen kunstwerk. Van een sieradenplankje tot een mozaïekspiegel. Neem contact op voor een onvergetelijk kinderfeestje!

Voor een creatief kinderfeestje is Atelier Vieze Handen, het zusje van Mozaiekmonumenten, de beste plek. Marné van Veenendaal heeft een ruime ervaring met kinderen, die werken aan hun eigen kunstwerk. Of het nou gaat om een spiegel met kleurig mozaïek, een dromenvanger, amulet of geboetseerd monster, kinderen hebben een geweldig feest en gaan stuk voor stuk naar huis met de hoofdprijs: een kunstwerk van eigen makelij.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief materiaal, koffie, thee of limonade plus een lekker traktatietje. De activiteit kan naar eigen invulling verder worden uitgebreid met extra hapjes en drankjes, prijzen in overleg. Voor specifieke verzoeken of vragen kun je altijd contact opnemen om samen te kijken of er aan al je wensen kan worden voldaan.

Mozaiekfestijn

De mooiste kleurtjes met elkaar combineren en puzzelen met tegelscherven, dat is mozaïek! Zoals de grote kunstenaars Gaudi in Barcelona en Nicky de Saint Phalle in Toscane een heel park bij elkaar mozaïekten, gaan de kinderen een spiegel, een sleutelplankje of kettingenhanger maken. Bij het zien van de stapels kleurrijke tegels en de bakjes glasdruppels zullen hun handen jeuken om lekker aan de slag te gaan. En aan het eind van het feest nemen ze hun zelfgemaakte kunstwerk natuurlijk mee naar huis!
Vanaf 7 jaar • duur 3 uur • prijs €150,- tot en met 8 kinderen
• extra kinderen €15,- p.k.

Kijk voor de overige kinderfeestjes op www.viezehanden.nl

mozaïek