Reden voor een feestje?

Er is altijd reden voor een feestje. De Mexicanen zijn feestvierders bij uitstek, laten we daar een voorbeeld aan nemen. Ook als bedrijfsfeest mogelijk.

Hoe vier je een feestje met mozaïek? We maken met elkaar of individueel een mozaïek. Bijvoorbeeld: een logo wordt verdeeld in stukken die later worden samengevoegd. Ook individuele kunstwerkjes kunnen een groter geheel worden, bijvoorbeeld een tafelblad of spiegellijst. Ideaal voor groepsbinding!

 

bedrijfsuitje utrecht mozaiek

SNS logo

 

Mozaïekfeestjes duren 3 uur tot een hele dagen koffie en thee worden verzorgd. De feestjes zijn bij mij in mijn atelier of op locatie bij jou in de tuin bijvoorbeeld. Kosten voor een workshop van 3 uur is €39,50. Dit is inclusief tegeltjes, lijm en voegsel.

Neem contact met mij op voor meer informatie over een familiefeest met mozaïek.

Voegen van het mozaïek

Vervolgens moet het mozaïek gevoegd worden, om te blijven zitten. Voor het voegen zijn twee opties: direct of later. Dit is afhankelijk van de grootte van de mozaïeksteentjes en het materiaal. Van stoeptegels moet de lijm bijvoorbeeld 24 uur drogen voordat het afgevoegd kan worden.

Dat voegen kan ik voor je doen, we doen het samen of ik geef voegsel plus een voeginstructie mee en dan maak je het thuis of op je werk af.